cursuri autorizate electricieni AUTO, curs de calificare profesionla electricin auto  Brasov, diploma electrician auto, cursuri acreditate electricieni auto, cursuri calificare Brasov, diploma electrician fara curs

IDEILE SUNT UȘOARE. IMPLEMENTAREA ESTE GREA.  Guy Kawasaki

DESCRIERE

Ocupatia ELECTRICIAN AUTO se aplicã lucrãtorilor ce executã operatii de întretinere si reparatie la sistemele electrice ale autovehiculelor rutiere. Competentele lucrãtorilor trebuie sã cuprindã pe lângã modurile de functionare ale echipamentelor electrice ale autovehiculelor si metode de verificare si diagnosticare a eventualelor disfunctionalitãti ale acestora.

Cu toții știm că meseria de ELECTRICIAN AUTO nu este una ușoară. Probabil toate cunoștințele tale au fost acumulate din greu. De ce să nu treci de la statutul de meseriaș la cel de profesionist? Meriți mai mult, iar acum poți obține mai mult.

Cât durează?  

Experiența ta în mseseria electrician auto te ajută să te califici în doar câteva zile! Vino la Brașov și susține o evaluare scrisă (test grilă) și o probă practică, după care vei intra în posesia unui certificat de calificare recunoscut.

Fă-te remarcat în domeniul tău printr-o diplomă emisă de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.).

Acum ai posibilitatea să obții un certificat recunoscut la nivel național și internațional (apostilat).

Nu mai pierde timpul! Înscrie-te online, telefonic sau pe WhatsApp la acest program de calificare și vei primi șansa unei meserii mai bine plătite, un statut de profesionist sau posibilitatea deschiderii propriei afaceri.

Care este prețul?  

Cunoștințele tale obținute cu sudoarea frunții vor fi recunoscute la nivel național și internațional. Un preț mic pentru beneficii mari. Mai jos vei descoperi avantajele oferite de calificarea Electrician auto.

CUI SE ADRESEAZĂ

Acest program de calificare este potrivit pentru persoanele care:

 • cunosc meseria și doresc să se califice sau recalifice în meseria de ELECTRICIAN AUTO, fără curs;  
 • lucrează /au lucrat ca electrician auto, în ţară sau străinătate, însă nu au un certificat de calificare care să le demonstreze competența; 
 • doresc să-și deschidă propria afacere în domeniul auto; 
 • antreprenorii care intenționează să acceseze fonduri europene nerambursabile; 
 • companiile care au personal necalificat;
 • persoanele care doresc o schimbare în carieră sau sunt în căutarea unui nou loc de muncă; 
 • cei care lucrează în străinătate și vizează obținerea unui certificat recunoscut la nivel European. 

AVANTAJELE programului de calificare

Electrician auto

icon_1

Obținerea calificării de ELECTRICIAN AUTO în baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

icon_3

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (CB inclus).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat A.N.C. și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple.
(timp alocat 100 minute)

Există 13 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de Electrician auto.


2. Proba practică.
Aceasta se desfașoară la o societate de profil (pe șantier) care ne pune la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de Electrician auto

_______

10 Întrebări practice prin care îți poți mini-evalua competențele profesionale

Aspecte urmărite la evaluarea practică: identificarea corectă a disfuncţionalităţilor, modul de utilizare a aparaturii şi echipamentelor de testare, modul de realizare a măsurătorilor şi verificărilor, modul de alegere a soluţiei optime de remediere, modul în care se realizează reglarea sistemelor de aprindere şi pornire pentru o pornire uşoară şi o funcţionare optimă a motorului, remedierea corectă a disfuncţionalităţii la sistemului de iluminare şi semnalizare în vederea asigurării exploatării în siguranţă a autovehiculelor, realizarea, în condiții de siguranță, a lucrărilor de întreținere și reparare, modul în care sunt folosite aparatele de măsurare şi testare în vederea diagnosticării rapide a defecţiunilor şi modul de remediere al acestora.

GALERIE FOTO Sesiuni de Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI

cursuri autorizate electricieni AUTO, curs de calificare profesionla electricin auto  Brasov, diploma electrician auto, cursuri acreditate electricieni auto, cursuri calificare Brasov, diploma electrician fara curs

GARANȚII OFERITE

Obții calificare ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în cel mult 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării.

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

CURS ACREDITAT MASINIST la masini pentru terasamente Brasov, Atestat deservent , Atestat MASINIST la masini pentru terasamente

Atestat buldoexcavatorist, Atestat sofer vola , Cursuri Tractorist Brasov, Cursuri Buldozerist Brasov, Curs calificare Escavatorist Brasov, Curs calificare Cilindrist Brasov, Curs calificare Compresorist Brasov, Cursuri Mecanic intretinere utilaje grele Brasov , Cursuri acreditate buldoexcavatorist , Evaluare MASINIST la masini pentru terasamente , Diploma de calificare MASINIST la masini pentru terasamente, Diploma de calificare buldoexcavatorist, Cursuri de calificare BULDOEXCAVATORIST Brasov, Cursuri de formare profesionala Brasov, Cele mai cautate cursuri de calificare, cursuri online cu diploma recunoscuta

CURS ACREDITAT MASINIST la masini pentru terasamente Brasov, Atestat deservent , Atestat MASINIST la masini pentru terasamente

Atestat buldoexcavatorist, Atestat sofer vola , Cursuri Tractorist Brasov, Cursuri Buldozerist Brasov, Curs calificare Escavatorist Brasov, Curs calificare Cilindrist Brasov, Curs calificare Compresorist Brasov, Cursuri Mecanic intretinere utilaje grele Brasov , Cursuri acreditate buldoexcavatorist 

PREȚ OFERTAT

calificare ELECTRICIAN AUTO
LEI820
LEI 574
 • reducerea se aplică la achiziția pachetului de calificare AUTO 1+1 (Mecanic + Electrician auto)
 • evaluare practică
 • eliberare certificat
 • toate taxele INCLUSE
- 20%

Acest program de calificare rapidă a ajutat multe persoane să-și salveze locul de muncă, dobândind DIPLOMA DE ELECTRICIAN AUTO în numai câteva zile, prin evaluare.

SOLICITĂ ȘI TU RECUNOAȘTEREREA EXPERIENȚEI DE ELECTRICIAN AUTO

Niciodată nu a fost mai SIMPLU.

Cursuri de calificare BULDOEXCAVATORIST Brasov

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 23, bloc C7, etaj 6, ap. 603.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

 • pregătirea minimă obligatorie: 8 clase (învățământul minim obligatoriu)
 • cunoașterea meseriei Electrician auto (experiența de muncă în domeniul Auto)

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email office@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 748 403 890   sau    +40 756 169 119

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

Ai deja calificarea de Electrician Auto și cauți un LOC DE MUNCĂ?

Veste bună! Partenerii noștri recrutează un SUPER OM ca tine!

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  TIP CERTIFICAT

  Listă Programe

  Optim AD CALIFICĂRI

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK

INSTAGRAM

cursuri autorizate electricieni AUTO, curs de calificare profesionla electricin auto  Brasov, diploma electrician auto, cursuri acreditate electricieni auto, cursuri calificare Brasov, diploma electrician fara curs