Dacă nu TU, atunci CINE să se gândească la viitorul tău profesional?

ÎN OFERTĂ:  calificare ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII

Când auzi LAST MINUTE te gândești la timp scurt și bani puțini, nu-i așa?

Exact așa este OFERTA noastră very last minute pentru calificarea ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII ! Prinde-o și TU!

Am pregătit pentru tine, o nouă sesiune specială de evaluare prin care îți atestăm experiența de muncă și cunoștințele tale de electrician în construcții. 

Vino la sediul nostru din Brașov, să ne demonstrezi că ești un electrician priceput, iar noi te calificăm. Simplu. Rapid. Autorizat.

Reține că:

 • de timp nu ai nevoie deoarece cunoști meseria de electrician. Nu vii la curs, ci la evaluarea prin care îți recunoaștem cunoștințele – susții un test scris și o probă practică.
 • economisești bani. Evaluarea te costă mai puțin decât un curs de 6 luni iar certificatul pe care il obții are recunoaștere internațională.

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

DESCRIERE

Dacă știi să:

 • realizezi instalații electrice de joasă și medie tensiune;
 • pozezi cabluri și conductoare;
 • realizezi conexiunea cablurilor;
 • verifici continuitatea electrică a circuitelor realizate;
 • realizezi montajul instalațiilor aferente echipamentelor termice, sanitare și HVAC;
 • realizezi montajul tabloului electric de distribuție;
 • utilizezi voltampermetrul și alte aparate specifice,

Atunci poți să te califici cu ușurință chiar acum. Trebuie doar să te înscrii la acest program de calificare, iar în câteva zile obții o diplomă recunoscută, inclusiv de A.N.R.E.

Pașii care te conduc către CALIFICARE:

 1. înscrierea la acest program de calificare;
 2. susținerea unui test grilă și a unei probe de lucru pentru a dovedi că stăpânești această meserie (la Centrul din Brașov).

Doar doi pași te despart de obținerea certficatului de calificare pentru ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII. Acesta este emis Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) și este recunoscut la nivel național și internațional.

IMPORTANT! Cu certificatul de ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII obținut în urma acestui program de calificare te poți înscrie la examenul organizat de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare a Energiei Electrice) în vederea  dobândirii calității de  ELECTRICIAN AUTORIZAT A.N.R.E.

Electricienii autorizați pentru proiectare/ execuție de instalații electrice racordate la SEN (Sistemul Energetic Național) pot avea următoarele grade de autorizare: I, II, III sau IV, grade la care sunt definite două tipuri de autorizări, de tip A sau B.

Preț: “Aproape oricare om ştie să câştige bani, dar nici măcar unul dintr-un milion nu ştie cum să-i cheltuiască. – Henry David Thoreau”.

Investește în cunoștințele tale! Avantajele de mai jos te vor ajuta să înțelegi că evoluția ta nu se măsoară în bani, ci în acțiunea de a face ceva pentru tine.

ACEST PROGRAM ESTE PENTRU TINE DACĂ:

 • dorești să dobândești calitatea de Electrician autorizat dar nu poți face dovada calificării necesară pentru înscrierea la examenul de autorizare organizat de ANRE; 
 • dorești ca experiența ta de muncă în domeniul electric să fie recunoscută și atestată;
 • dorești să te specializezi ca INSTALATOR SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE dar nu poți pace dovada calificării de electrician, deși asta faci de-o viață;
 • ești necalificat dar cunoști meseria și dorești să te califici/recalifici în numai câteva zile, fără a mai urma cursul de formare profesională ”ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII”; 
 • ești electrician în construcții care lucrează însă nu ești încadrat corespunzător deoarece nu deții un certificat de calificare; 
 • dorești să-ți deschizi o firmă sau PFA cu activitate în domeniul instalațiilor electrice; 
 • ești antreprenor și intenționezi să accesezi fonduri europene nerambursabile;
 • reprezinți /deții o companie care activează în domeniul instalațiilor electrice și dorești să-ți califici personalul; 
 • dorești o schimbare în carieră sau ești în căutarea unui nou loc de muncă în domeniul electric; 
 • lucrezi în străinătate și dorești obținerea unui certificat de calificare recunoscut la nivel european.

AVANTAJE program calificare

Electrician în construcții

icon_1

Obținerea diplomei de electrician pe baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma recunoscută RO & UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (Cere OFERTĂ).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat ANC și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple.
(timp alocat 100 minute)

Există 14 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de ELECTRICIAN în construcții.


2. Proba practică.
Aceasta se desfășoară la o societate de profil (pe șantier) care ne pune la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de Electrician Constructor:

_______

10 Întrebări grilă prin care îți poți evalua cunoștințele teoretice

GARANȚII OFERITE

Obții diploma de electrician ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în termen de 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării (testării).

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

AMR

AMR

Zile
Ore
Minute
Secunde
25
Locuri rămase

PREȚ OFERTAT

calificare ELECTRICIAN în CONSTRUCȚII
LEI 1350 / pers
 • evaluare teoretică
 • evaluare practică
 • eliberare certificat
 • toate taxele INCLUSE
acreditat

Acest program de calificare rapidă a ajutat multe persoane să-și salveze locul de muncă, dobândind calificarea de electrician în construcții în numai câteva zile, fără curs. Cursuri de calificare BULDOEXCAVATORIST Brasov

CURS ACREDITAT MASINIST la masini pentru terasamente Brasov, Atestat deservent , Atestat MASINIST la masini pentru terasamente

Atestat buldoexcavatorist, Atestat sofer vola , Cursuri Tractorist Brasov, Cursuri Buldozerist Brasov, Curs calificare Escavatorist Brasov, Curs calificare Cilindrist Brasov, Curs calificare Compresorist Brasov, Cursuri Mecanic intretinere utilaje grele Brasov , Cursuri acreditate buldoexcavatorist , Evaluare MASINIST la masini pentru terasamente , Diploma de calificare MASINIST la masini pentru terasamente, Diploma de calificare buldoexcavatorist, Cursuri de calificare BULDOEXCAVATORIST Brasov, Cursuri de formare profesionala Brasov, Cele mai cautate cursuri de calificare, cursuri online cu diploma recunoscuta

GALERIE FOTO Sesiuni de Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 11, bloc C1 (lângă CNAS Brașov), etaj 3, ap. 2.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

 • pregătirea minimă: învățământ obligatoriu
 • cunoașterea meseriei Electrician în construcții (experiența de muncă)

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email office@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 756 169 119

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

Ai deja calificarea de ELECTRICIAN și cauți un LOC DE MUNCĂ?

Veste bună! Partenerii noștri recrutează un SUPER OM ca tine!

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  Listă Programe

  Optim AD CALIFICĂRI

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK

Scriem pentru VOI

Calificarea prin evaluare_Potrivit Persoanelor care Cunosc Meseria și Doresc o Calificare fără Absolvire Cursuri.

Calificare prin FORMARE profesională sau EVALUARE Competențe?

Atunci când doreşti să te angajezi undeva eşti întrebat de calificările pe care le ai. În principiu, toată lumea ştie că pentru a dovedi că ai o anumită calificare trebuie să ai o diplomă care să ateste acest lucru, dar mult mai puțină lume ştie exact care sunt condiţiile legale pentru a obţine o diplomă şi ce trebuie să faci concret pentru a te califica într-o meserie…

Citește mai mult »

SOLICITĂ ȘI TU RECUNOAȘTEREREA EXPERIENȚEI DE ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCȚII! 

Niciodată nu a fost mai SIMPLU.