NATURA NE ASEAMĂNĂ. EDUCAȚIA NE DEOSEBEȘTE.  Confucius

ÎN OFERTĂ:

calificare INSTALATOR TEHNICO-SANITARE ȘI DE GAZE

DESCRIERE

Dacă cunoști meseria Instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, lucrezi sau ai lucrat în acest domeniu, însă nu deții o diplomă de calificare, atunci accesează acest program, întrucât este cea mai rapidă modalitate prin care poți dobândi un certificat recunoscut doar pe baza cunoștințelor pe care le deții deja, fără a mai urma un curs de durată. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii online, telefonic sau pe WhatsApp și să te prezinți la centrul nostru pentru susținerea unei evaluări (examen) care constă într-o probă scrisă și una practicăLa evaluare te poțînscrie chiar dacă nu ai absolvit un curs, dat fiind că aceasta se bazează pe ceea ce ne vei demonstra că știi să faci/ai învățat la locul de muncă, individual sau din alte surse.  

Evaluarea se desfășoară la Brașov și se finalizează cu obținerea diplomei de INSTALATOR INSTALAȚII TEHNICO-SANITARE ȘI GAZE – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) care este recunoscut la nivel național, iar apostilat/tradus șinternațional. 

PUBLIC ȚINTĂ

Acest program de calificare este potrivit pentru:

 • persoanele care cunosc meseria INSTALATOR INSTALAȚII TEHNICO-SANITARE ȘI GAZE și doresc să se califice pe baza experienței de muncă, în numai câteva zile; 
 • instalatorii instalații tehnico-sanitare și de gaze care sunt încadrați pe alte posturi, pentru că nu dețin un certificat de calificare; 
 • persoanele care doresc să-și deschidă propria afecere în domeniul instalații; 
 • companiile care au personal necalificat;
 • persoanele care doresc o schimbare în carieră sau sunt în căutarea unui nou loc de muncă; 
 • cei care lucrează în străinătate și vizează obținerea unui certificat recunoscut la nivel European. 

AVANTAJE program calificare

Instalator tehnico-sanitare și de gaze

icon_1

Obținerea calificării pe baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

icon_3

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (CB inclus).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat A.N.C. și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple.
(timp alocat 100 minute)

Există 12 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de Instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze..


2. Proba practică.
Aceasta se desfașoară la o societate de profil (pe șantier) care ne pune la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de Instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze.

_______

10 Întrebări practice prin care îți poți mini-evalua competențele profesionale

Aspecte urmărite la evaluarea practică: realizarea în condiții de siguranță a orificiilor pentru trecerile prin planșee și ziduri ale conductelor, corectitudinea operaţiei de montaj a tuburilor, elementelor de ramificaţie şi a pieselor de legătură, precizia măsurării/debitării conductelor de distribuție a apei, corectitudinea manipulării/descărcării/depozitării obiectelor sanitare, a accesoriilor și a utilajelor, modalitatea de verificare a conformității lucrărilor executate, corectitudinea montării accesoriilor PSI și aparatelor de măsură și control, corectitudinea montajului mecanic, a amenajărilor şi a legăturilor la utilaje, corectitudinea montajului mecanic, a amenajărilor, a armăturilor şi al legăturilor componentelor instalației de gaze, corectitudinea execuţiei lucrărilor de reparaţii.

GARANȚII OFERITE

Obții diploma de electrician ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în termen de 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării (testării).

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

PREȚ OFERTAT

calificare
INSTALATOR SANITARE
1250 lei/pers
 • evaluare teoretică
 • evaluare practică
 • eliberare certificat
 • toate taxele INCLUSE
acreditat

Acest program de calificare rapidă a ajutat multe persoane să obțină lucrări importante, dobândind calificarea de INSTALATOR TEHNICO-SANITARE ȘI DE GAZE în numai câteva zile, fără curs. Cursuri de calificare BULDOEXCAVATORIST Brasov

SOLICITĂ ȘI TU RECUNOAȘTEREREA EXPERIENȚEI DE INSTALATOR TEHNICO-SANITARE ȘI DE GAZE!

Niciodată nu a fost mai SIMPLU.

GALERIE FOTO Sesiuni de Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 11, bloc C1 (lângă CNAS Brașov), etaj 3, ap. 2.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

 • pregătirea minimă obligatorie: 10 clase (învățământul minim obligatoriu)
 • cunoașterea meseriei Instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze (experiența de muncă în domeniul Instalații)10

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email office@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 756 169 119.

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  Listă Programe

  Optim AD CALIFICĂRI

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK

INSTAGRAM

  Alte programe de   calificare ce te-ar   putea interesa:

Scriem pentru VOI

cursuri de calificare in constructii_OPTIM AD CALIFICARI BRASOV

CELE MAI BINE PLĂTITE MESERII ÎN CONSTRUCȚII

Printre cele mai căutate și bine plătite calificări sunt cele de fierar betonist sau dulgher care pot să câștige peste 5.000 lei lunar. La fel și buldo – excavatoriștii. Foarte căutați sunt și meșterii în finisaje. Este adevărat, însă, că nivelul mare de câștiguri este pentru cei calificați, cu experiență, care…

Citește mai mult »

Haideți să Povestim puțin despre echipa OAD

Până acum v-am povestit despre activitatea și serviciile noastre care aduc plus valoare persoanelor care doresc să treacă la un nivel superior în carieră. Însă, astăzi vrem să ne cunoaștem mai bine! Să povestim puțin despre noi, oamenii din spatele brandului OAD.
Începem prin a vă spune că…

Citește mai mult »