NOROCUL NU ESTE ALTCEVA DECÂT PREGĂTIRE ȘI OPORTUNITATE.  Oprah

DESCRIERE

Prin acest programul de calificare ne propunem să venim în întâmpinarea persoanelor care au acumulat experienţa de muncă în meseria de MOZAICAR FAIANŢAR însă nu deţin un certificat care să le ateste competenţa.

Dacă şi tu te numeri printre persoanele care au învăţat meseria de faianţar la locul de muncă şi vizezi un job mai bine plătit, înscrie-te la la acest program şi obține calificarea în numai câteva zile, prin susţinerea unei evaluări (testări) fără a mai urma un curs.

Tot ce trebuie să faci este să vii la centrul nostru din Braşov şi să ne demonstrezi că eşti bun în meseria ta. Cum? Susţinând un test grilă şi o probă de lucru sub supravegherea unui evaluator desemnat de OPTIM AD Calificări.

În numai 7 zile de la ultima zi de evaluare poţi intra în posesia certificatului mult dorit care, aşa cum ştim, este solicitat de majoritatea angajatorilor. Amintim aici că certificatul obţinut este emis de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) şi este recunoscut atât în ţara cât şi în străinătate (apostilat).

PUBLIC ȚINTĂ

Acest program de calificare este potrivit pentru:

  • cunosc meseria și doresc să se califice sau recalifice în meseria de faianţar, fără curs; 
  • lucrează /au lucrat ca faianţar, în ţară sau străinătate, însă nu au un certificat de calificare; 
  • nu doresc să piardă timpul la curs întrucât cunosc deja meseria; 
  • au experiență în domeniul construcțiilor și doresc să fie evaluați pentru a obține calificarea de Mozaicar Faianţar; 
  • caută un loc de muncă sau un job mai bine plătit şi doresc să obţină rapid certificatul solicitat la angajare;
  • doresc să obţină încadrarea corespunzătoare pentru meseria pe care o practică şi, implicit un salariu mai mare; 
  • doresc să-și deschidă propria afacere în domeniul construcțiilor. 

AVANTAJE program calificare

Mozaicar, Faianțar

icon_1

Obținerea calificării pe baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

icon_3

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (CB inclus).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat A.N.C. și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple.
(timp alocat 100 minute)

Există 12 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de Mozaicar, Faianțar.


2. Proba practică.
Aceasta se desfașoară la o societate de profil (pe șantier) care ne pune la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de Mozaicar, Faianțar:

_______

10 Întrebări practice prin care îți poți mini-evalua competențele profesionale

Aspecte urmărite la evaluarea practică: la proba practică evaluatorul urmăreşte modul în care repari suporturile deteriorate în vederea aplicării faianţei, identifici materialele adecvate, uneltele şi dispozitivele necesare executării operaţiilor de placare cu gresie, faianţa sau alte plăci ceramice, respecţi reţetele de preparare a mortarelor. De asemenea, constată corectitudinea realizării placajelor plane şi verticale, capacitatea ta de a remedia defectele sesizate, corectitudinea utilizării termenilor tehnici de specialitate şi modul în care aplici/respecţi normele de securitate în muncă.

GALERIE FOTO Sesiuni de Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI

GARANȚII OFERITE

Obții calificare ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în termen de 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării.

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 11, bloc C1 (lângă CNAS Brașov), etaj 3, ap. 2.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

  • pregătirea minimă obligatorie: 10 clase (învățământul minim obligatoriu)
  • cunoașterea meseriei Mozaicar, Faianțar (experiența de muncă în domeniul Construcțiilor)

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email office@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 756 169 119

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  Listă Programe

  Optim AD CALIFICĂRI

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK

INSTAGRAM