UNEORI AI SUCCES... IAR ALTEORI ÎNVEȚI.  Robert Kiyosaki

DESCRIERE

Dacă cunoști meseria de TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE, lucrezi sau ai lucrat în acest domeniu, însă nu deții o diplomă de calificare, atunci acest program ți se potrivește, întrucât este cea mai rapidă modalitate prin care poți dobândi un certificat recunoscut doar pe baza cunoștințelor pe care le deții deja, fără a mai urma un curs de durată. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii online, telefonic sau pe WhatsApp și să te prezinți la centrul nostru pentru susținerea unei evaluări (examen) care constă într-o probă scrisă și una practicăLa evaluare te poțînscrie chiar dacă nu ai absolvit un curs, dat fiind că aceasta se bazează pe ceea ce ne vei demonstra că știi să faci/ai învățat la locul de muncă, individual sau din alte surse.  

Întreg procesul de evaluare se desfășoară la Brașov și se finalizează cu obținerea diplomei de Tinichigiu structurist de aviație – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) care este recunoscut la nivel național, iar apostilat/tradus șinternațional. 

PUBLIC ȚINTĂ

Acest program se adresează tuturor persoanelor care:

  • au experienţă în domeniul aeronautic însă nu deţin un certificat de calificare; 
  • cunosc meseria de tinichigiu structurist de aviație şi doresc să le fie recunoscute competenţele profesionale dobândite la locul de muncă fără a mai urma un curs; 
  • lucrează la întreţinerea avioanelor armatei sau forțelor aeriene însă nu deţin un certificat care să le ateste cunoştinţele şi priceperea în meseria lor; 
  • caută un job mai bine plătit şi doresc să obţină rapid diploma solicitată la angajare; 
  • doresc să se angajeze în străinătate pentru a câştiga un salariu mai mare.

AVANTAJE program calificare

Tinichigiu structurist de aviație

icon_1

Obținerea calificării pe baza experienței de muncă, FĂRĂ CURS.

icon_4

Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată UE.

icon_2

Posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai bine plătit.

icon_5

Posibilitatea de a deschide propria afacere în urma calificării.

icon_3

REDUCERI oferite grupurilor de peste 5 persoane (CB inclus).

icon_6

Certificarea rapidă a competențelor necesare practicării meseriei.

MOD DE EVALUARE
Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un evaluator de competențe profesionale. El este un specialist în domeniu, certificat A.N.C. și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51 % din punctajul maxim stabilit.


1. Test scris de tip grilă cu răspunsuri multiple.
(timp alocat 100 minute)

Există 11 competențe profesionale examinabile detaliate mai jos. Sunt între 5 -10 întrebări tip grilă pentru fiecare competență evaluată. Astfel, ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării de Tinichigiu Structurist de Aviație.


2. Proba practică.
Aceasta se desfașoară la Aeroclubul Teritorial "Iosif Șilimon” din Sânpetru (jud. Brașov), unde ne sunt puse la dispoziție dotările necesare pentru observarea deprinderilor dvs. practice și constă în întrebări orale și probe de lucru.

COMPETENȚE DE EVALUARE pentru obținerea calificării de Tinichigiu Structurist de Aviație:

_______

35 Întrebări grilă prin care îți  poți evalua cunoștințele teoretice (UC 1-4)

Aspecte urmărite la evaluarea practică:

la proba practică evaluatorul urmăreşte modul de lucru cu SDV-urile de bază folosite, modul în care se verifică calitatea materialelor, corectitudinea cu care se execută lucrări de prelucrare a tablelor, benzilor, profilelor uşoare şi altor elemente specifice de structură care intră în componenţa fiecărei aeronave, îndemânarea cu care se trasează după model, şablon sau desen, debitări, decupări de contururi, deformări, găuriri, filetări, alezări, finisări (redresări, debavurări, ajustări), asamblări de piese simple (semifabricate) în subansamble specifice aeronavei.

GALERIE FOTO Sesiuni de Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI

GARANȚII OFERITE

Obții calificare ÎN NUMAI CÂTEVA ZILE, cu condiția să cunoști meseria.

Eliberarea certificatului se va efectua în termen de 5 zile de la ultima zi de evaluare.

Beneficiezi de consultanță GRATUITĂ pe tot parcursul evaluării.

Costul programului include toate taxele aferente participării, evaluării și eliberării diplomei.

Îți asigurăm transparența totală a rezultatelor obținute în urma evaluării.

GARANȚIA CALITĂȚII – dacă nu vei fi mulțumit de prestația noastră, primești banii înapoi.

Pentru informații suplimentare sau suport în realizarea înscrierii la acest program de calificare, vă așteptăm la sediul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov, Centru Civic, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 11, bloc C1 (lângă CNAS Brașov), etaj 3, ap. 2.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE

  • pregătirea minimă obligatorie: 10 clase (învățământul minim obligatoriu)
  • cunoașterea meseriei Tinichigiu structurist de aviație (experiența de muncă în domeniul Aviației)

DOCUMENTE NECESARE

 

copie carte de identitate

copie certificat de naștere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copia ultimului act de studii

Actele se pot transmite scanate pe adresa de email office@optimad-calificari.ro sau tip poze transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 748 403 890   sau    +40 756 169 119 

Program SECRETARIAT 9:00 – 17:00  de Luni până Vineri.

  Întrebări frecvente

Din punct de vedere al finalităţii acestui proces, nu există nici o diferenţă. Certificatele obţinute (atât în urma unui curs de calificare sau a unui curs de iniţiere / perfecţionare şi cele de competenţe profesionale) au aceeași valoare. Diferenţa esenţială constă în faptul că, prin procesul de evaluare competenţele sunt demonstrate / certificate, în timp ce, prin formarea profesională acestea sunt formate.  Mai exact, formarea profesională se adresează persoanelor care vor să înveţe o meserie, în timp ce evaluarea competenţelor se adresează acelor persoane care au deja experienţa în muncă şi urmăresc, în principal, obţinerea unui certificat care să le ateste competenţele profesionale.

DA. Pentru a obţine certificatul de competenţe profesionale este nevoie doar de cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte certificarea.

Este suficientă cunoaşterea meseriei pentru care se doreşte evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale. Nu este neapărat necesar să se lucreze în domeniu la momentul evaluării, dar este necesară experienţă anterioară în domeniul respectiv.

În condiţiile în care un candidat nu promovează o proba de evaluare, acesta are voie să participe la o alta probă, prin aplicarea unui instrument asemănător ca structură, conţinut şi nivel de dificultate.

Certificatele sunt recunoscute şi au valabilitate la orice angajator de pe teritoriul României sau al statelor membre UE.

Certificatul se eliberează în termen de o săptămână de la finalizarea evaluării.

  Listă Programe Optim AD CALIFICĂRI

  Hai după noi și pe:

FACEBOOK