PORTOFOLIU
programe de calificare

PIATRA DE TEMELIE A BUSINESS-ULUI
OPTIM AD CALIFICĂRI

Cu fiecare program de calificare, oferim varietate
în ceea ce privește opțiunile de recunoaștere
pentru diverse meserii și ocupații.

Soluția optimă de calificare prin evaluare. Suntem cel mai nou înființat Centru Autorizat de Evaluare Competențe Profesionale din Brașov. Deținem o mare varietate de programe de calificare prin evaluarea competențelor profesionale dobândite prin experiența acumulată în muncă, într-o gamă și tot mai diversificată de meserii și ocupații.

Din pasiune pentru meserii, abordăm cele mai cunoscute domenii de activitate: Construcții civile, industriale și agricole, Instalații electrice, tehnico-sanitare și de gazeAuto, Mecanică fină, echipamente și aparatură, Sănătate și servicii sociale, Turism și Alimentație publică, Aviație.

PRO creșterea nivelului de calificare a persoanelor angajate pe piața muncii. Centrul de evaluare a fost înființat din necesitatea de a valida cunoștințele dobândite în contexte non-formale și recunoaște experiența de muncă, de a asigura o evaluare de calitate, corectă și eficientă a competențelor profesionale – prin crearea și implementarea programelor de evaluare dedicate să răspundă în mod concret necesităţilor persoanelor fizice şi companiilor solicitante în demersul acestora de a susţine calitatea, adaptabilitatea şi performanţa în desfăşurarea activităţii.

Cu fiecare dintre programele noastre de calificare prin evaluare, oferim varietate, în ceea ce privește opțiunile de calificare, astfel încât astazi clienții noștri se pot bucura de obținerea certificatului de calificare recunoscut RO/UE, alegând calificările care li se potrivesc cel mai bine, în funcție de meseriile pe care aceștia le practică.

Portofoliul nostru este structurat pe domenii de activitate, iar fiecare domeniu are propriile lui programe de calificare dedicate meseriilor pe care consumatorii noștri le practică în viața profesională. Toate beneficiază de atenta supervizare a A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) și recunoaștere națională și internațională acordată împreună cu Ministerul Muncii și Ministerul Educației și Cercetării.


PARTENERI

OPTIM AD CALIFICĂRI

CALENDAR

SESIUNI EVALUARE

Distribuie această pagină

4 + 1 GRATUIT
Prinde OFERTA dedicată persoanelor cu experiență în domeniul CONSTRUCȚIILOR
Hai cu angajații tăi la evaluare Plătești pentru 4 iar noi calificăm 5.
VREAU DETALII
VOUCHER 50lei
Program de calificare OPERATOR CNC
Beneficiezi de reducere la înscrierea în acest program de calificare. Promoție organizată de OPTIM AD CALIFICĂRI.
VREAU OFERTA
2 în OFERTĂ
Program de calificare ELECTRICIAN Constructor
Vino cu colegul tău de muncă la evaluare și vă răsplătim pe amândoi cu 20% reducere la înscrierea în programul de calificare ELECTRICIAN CONSTRUCTOR.
VREAU OFERTA