tinichigiu structurist de aviație

curs de calificare

Revenim cu vești bune!

OPTIM AD CALIFICĂRI,

M&M AEROJOB și

ROMAERO

organizează o nouă sesiune de curs pentru viitorii STRUCTURIȘTI de aviație

Programul de calificare se adresează tuturor persoanelor care au minim 8 clase absolvite, nefiind necesară o pregătire prealabilă în domeniu.

Cariera ta nu este determinată de șanse, ci de alegerile pe care le faci. Și iată, un moment potrivit de a face o alegere pentru tine.

Incepe și tu călătoria către o viață profesională mai frumoasă, implicit un job mai bine plătit, participând la acest curs.

Cursuri Calificare structurist aviatie Brasov

DESCRIERE CURS

Este vorba despre un curs de pregătire profesională, în care te învățăm noțiuni de bază despre structura aeronavei, aplicarea procedurilor de calitate, cât şi avansate despre debitarea, deformarea, găurirea, finisarea şi asamblarea componentelor aeronavei.

În această perioadă vei dobândi competențele teoretice și practice specifice calificării Tinichigiu STRUCTURIST de aviație (cunoscută și sub denumirea ”Lăcătuș construcții structuri aeronave”), ce te vor ajuta să practici această meserie fie în țară sau străinătate.

Și vei face toate astea fără să ai nevoie de experiență în domeniu și într-un timp bun.

CÂȘTIGI TIMP ȘI BANI:

Sedințele de teorie se vor preda ONLINE, (LIVE pe ZOOM) și te va solicita mult mai puțin. Economisești bani, ești mai liber și nu te stresezi cu prezența fizică, aceasta fiind necesară doar la sesiunea practică și examenul de absolvire.

OBȚII UN CERTIFICAT RECUNOSCUT ȘI ÎN STRĂINATATE:

În urma absolvirii cu succes a programului ți se eliberează diploma de Tinichigiu structurist de aviație – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) recunoscut atât în țară cât și în străinătate, inclusiv în ISRAEL!

Ești pregătit să-ți găsești un job mai bine plătit, prin urmarea acestui curs intensiv de pregătire profesională pentru Tinichigiu structurist de aviație? Vor fi colegi de curs și ingineri în aviație de la care ai ce învăța, fiecare având o experiență în spate și propriul mod de a-și face meseria.

ÎNVEȚI DE LA CEI MAI BUNI:

Vei învăța de la cei mai buni formatori, ingineri în aviație și responsabili ai departamentului de mentenanță aeronave. Nu o spunem noi ci foștii cursanți,  experiența lor în muncă și pasiunea pentru această meserie care ii recomandă!

A ÎNCEPUT MARȚI, 21 FEBRUARIE 2023, ora 18:00

TEORIE

4 luni, 2 ședințe / Săptămână, Predare ONLINE

PRACTICA

ÎN CADRUL Diviziei de întretinere si reparatii al Aeroclubului Teritorial, Sânpetru

EXAMEN

La sediul OPTIM AD CALIFICĂRI, Brașov

DIPLOMA

Certificat cu recunoaștere internațională

CE VEI ÎNVĂȚA

Asigurarea condiţiilor sigure de lucru
Asigurarea protecţiei mediului la locul de muncă
Aplicarea procedurilor de calitate
Organizarea locului de muncă
Întreţinerea echipamentelor de lucru
Debitarea semifabricatelor necesare aeronavei
Deformarea semifabricatelor necesare aeronavei
Găurirea semifabricatelor necesare aeronavei
Finisarea semifabricatelor necesare aeronavei
Asamblarea semifabricatelor necesare aeronavei
Depozitarea semifabricatelor/pieselor necesare aeronavei

Îți oferim cel puțin

6 MOTIVE pentru care merită să începi

să te dezvolți în această direcție

Vei putea participa la curs de ORIUNDE - LIVE,
prezența fizică fiind obligatorie doar la sesiunea de practică și examenul de absolvire.

Vei avea posibilitatea de a munci în străinătate și, implicit, mai multe șanse la interviul de angajare, cu diploma de Structurist recunoscută în UE.

Vei câștiga timp și bani, dat fiind faptul că am conceput pentru tine acest curs INTENSIV, structura căruia asigură rezultate reale într-un timp optim.

Vei avea posibilitatea de a urma cursuri de specializare în domeniul aeronautic, dacă decizi să nu te mulțumești cu puțin și să devii cel mai bun ”TU”.

Vei obține calificarea TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE dovedită prin certificatul de competențe profesionale recunoscut.

Te poți înscrie la acest curs fie că esti la început de drum fie că deții deja unele cunoștințe însă ai nevoie de aprofundarea lor pentru a-ți crește șansele de angajare.

Iți garantăm ca vei rămâne plăcut surprins de modul de predare, structura cursului, volumul materiei, logistica echipei și profesionalismul formatorului.

Acest curs a ajutat multe persoane care au fost la început de drum și care căutau să învețe bine meseria de STRUCTURIST de Aviație.

EȘTI PREGĂTIT SĂ-L URMEZI ȘI TU?   

Noi de-abia așteptăm să ți-l explicăm pas cu pas.

PREȚ OFERTAT

curs TINICHIGIU

STRUCTURIST de aviație

LEI 3400
  • 5% Reducere pentru plata integrală
  • Curs desfășurat LIVE
  • Acces ședințe înregistrate pe platforma vreaulacurs.ro
  • Practică personalizată în baza modulelor de teorie predate
  • SUPORT de curs
  • susținere EXAMEN & eliberare CERTIFICAT
autorizat

Cursul începe în:

Zile
Ore
Minute
Secunde
25
Locuri rămase

AMR

Zile
Ore
Minute
Secunde
28
Locuri rămase

Înscrie-te la cursul TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE până în 15 ianuarie 2024 și beneficiază de TRADUCEREA GRATUITĂ în limba engleză și LEGALIZAREA notarială a diplomei cu care poți aplica imediat pentru un Job mai bine plătit.

Ce spun cursanții noștri:

CUNOȘTI MESERIA dar nu ai calificare?

Avem soluția optimă pentru tine!

Dacă ai deja experiență de muncă și cunoști bine meseria de Tinichigiu Structurist de Aviație, te poți înscrie direct la EVALUARE. Un program ACREDITAT special conceput pentru persoanele pentru persoane ca tine, care au învățat secretele meseriei la locul de muncă sau din alte surse.

Concret, vino la centrul nostru din Brașov, demonstrează-ne (scris și practic) că stăpânești meseria iar noi îți validăm cunoștințele. SIMPLU. RAPID. AUTORIZAT. 

În urma evaluării îți eliberăm dovada calificării: Certificatul de Competențe Profesionale emis de A.N.C. (Autoritatea Naţională pentru Calificări) care are regimul actelor de studii și este recunoscut atât în România cât și toate statele membre UE.

    #alternativaCursStructurist        #calificareInBazaExperienței

Acte necesare

copie carte de identitate.

copie certificat de naștere.

copie act studii (minim 10 clase)

cursuri de calificare autorizate _ evaluari profesionale _ locuri de munca _ OPTIM AD CALIFICARI BRASOV

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

  • Conceptul UNIC privind organizarea strategică a întregului curs;
  • Formatorii pasionați și foarte implicați care vă asigura suport didactic atât în timpul sedințelor de curs, cât și în afara acestora.
  • Preț accesibil, grație paletei largi de programe de calificare care ne permite să practicăm prețuri rezonabile, menținând calitatea la cele mai înalte standarde;
  • Oferim Garanția Moneyback tocmai pentru că știm că programele noastre sunt bazate pe Calitate.

M&M AEROJOB RECRUTOR AVIAȚIE

Loc de muncă perfect

Alături de tine în tot acest proces, va fi și partenerul nostru, recrutor de aviație - M&M AEROJOB, agenție specializată în recrutare personal calificat pentru industria aeronautică, pentru angajatori din Israel, România și alte țări din Uniunea Europeană - prin intermediul caruia vei putea accesa un job bun oriunde în lume.

CONTACTEAZĂ-NE

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Vizionează: