OPTIM AD CALIFICARI BRASOV
Ludmila SOCACIU

Ludmila SOCACIU

Coordonator Centru Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI, Brașov

Când apare nevoia reală de a ne găsi misiunea profesională?

Ce este misiunea profesională? Să nu te mulțumești cu puțin. Cam în acest fel arată cea mai scurtă definiție a misiunii profesionale.

Dacă la începutul etapei de adult a fost nevoie să mergi la un loc de muncă doar pentru a fi în rând cu ceilalți sau doar pentru a obține un venit stabil cu care să-ți plătești facturile, acum ai nevoie de mai mult!

Acum trebuie să muncești ca visul tău să devină realitate! Nu mai este suficientă doar integrarea în standardele impuse de societate. Trebuie să te gândești la tine, la nevoile tale și la visurile tale! Este timpul să te privești în oglindă și să afirmi cu voce tare “Acum doar eu contez!”.

Drumul către misiunea ta profesională nu va fi simplă, dar în final te vei bucura din plin de reușita ta. Oferă-ți privilegiul de a fi diferit!

Îți propun să facem împreună un exercițiu de imaginație!

Cum apare în viziunea ta locul de muncă perfect pentru tine?

  • Să desfășori o activitate care îți face plăcere și te ajută să ai mai mare încredere în tine?
  • Să te afli într-o companie care îți oferă oportunitatea de a evolua?
  • Să ai un colectiv comunicativ, prietenos și care să-ți ofere ajutor atunci când ai nevoie?
  • Să fii respectat și apreciat de echipa ta și de superiorii tăi?
  • Să ai posibilitatea de a-ți exprima punctul de vedere, iar opinia ta chiar să conteze?

Perfect! Tot ce trebuie să faci este să treci la acțiune!

Primul pas pentru tine am putea fi chiar noi, Optim AD Calificări. Deținem o gamă variată de programe și servicii de calificare optime pentru persoanele cu experiență de muncă acumulată în țară sau străinătate. OAD se adresează oamenilor ca tine, celor care au o pasiune sau dețin experiență într-un anumit domeniu, dar nu au o diplomă care să ateste acest lucru.

Noi te putem ajuta să faci următorul pas pentru a-ți găsi misiunea profesională.

Îndrăznește să-ți transformi visurile în realitate!

 

calificare pe baza experienței, recunoașterea experienței profesionale, programe autorizate ANC, alternativă cursuri de calificare profesională ACREDITATE, OFERTE de pret OPTIM AD CALIFICARI validarea cunoștințelor dobândite prin muncă, fără curs.

Alte articole recomandate:

Calificarea prin evaluare_Potrivit Persoanelor care Cunosc Meseria și Doresc o Calificare fără Absolvire Cursuri.

Calificare prin FORMARE profesională sau EVALUARE Competențe?

Atunci când doreşti să te angajezi undeva eşti întrebat de calificările pe care le ai. În principiu, toată lumea ştie că pentru a dovedi că ai o anumită calificare trebuie să ai o diplomă care să ateste acest lucru, dar mult mai puțină lume ştie exact care sunt condiţiile legale pentru a obţine o diplomă şi ce trebuie să faci concret pentru a te califica într-o meserie…

Citește mai mult »
calificare prin evaluare MECANIC AVIAȚIE_Optim AD Calificări

Evaluatori. Mentori. Oameni cu Experiență.

Astăzi vă facem “cunoștință” cu oamenii care ne ajută pe noi, ca organizație și pe voi, ca persoane ce au nevoie de îndrumare, sprijin, recunoaștere și validare profesională – EVALUATORII de competențe profesionale din cadrul centrului OPTIM AD Calificări (OAD).

Citește mai mult »

Abonează-te la newsletter și vei primi regulat informații de la specialiștii OPTIM AD CALIFICĂRI!

Prin abonarea la Newsletter-ul OPTIM AD CALIFICĂRI, îmi ofer consimțământul pentru:

Sunt de acord ca OPTIM AD CALIFICĂRI să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, cu scopul informării mele prin intermediul e-mail-ului. Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior, prin dezabonarea de la newsletter-ul Optim Ad Calificări și de asemenea, pot solicita modificarea sau ștergerea completă a datelor cu caracter personal la adresa de e-mail [email protected] Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale în scopuri de marketing și comunicare.