Ludmila SOCACIU

Ludmila SOCACIU

Coordonator Centru Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI, Brașov

Care este cel mai important factor de creștere al oricărei afaceri?

Mulți ar putea spune că managementul, marketing-ul sau calitatea produselor / serviciilor furnizate.

Însă, răspunsul este unul cât se poate de simplu: oamenii. Da, angajații unei companii reprezintă cea mai importantă resursă care poate crește sau “îngropa” un business.

Cu cât se investește mai mult în dezvoltarea profesională a angajatului, cu atât crește și motivația acestuia pentru a oferi cele mai calitative servicii pentru afacerea ta.

Oamenii din interiorul unei companii au nevoie de apreciere și motivație. Tu, antreprenorul ai obligația morală și nu numai, de a satisface nevoile angajaților tăi pentru ca aceștia, la rândul lor, să acorde atenție nevoilor tale: dezvoltarea afacerii.

Cum arată câteva dintre măsurile care dovedesc interes față de angajații tăi?

  • Implică-te în dezvoltarea profesională a angajaților tăi și alungă monotonia unui job realizat ani la rând!

Oamenii doresc să audă și să vadă că munca lor este apreciată de superiori. Tocmai de aceea ar trebui să oferi posibilitatea avansării pe poziții superioare.

  • Oferă bonusuri și premii pentru cei mai buni angajați ai tăi!

În acest fel crești gradul de interes pentru realizarea unei munci calitative de către personalul angajat.

  • Creează o atmosferă plăcută în interiorul companiei!

Un birou frumos amenajat, un spațiu de relaxare sau o cafeluță bună de dimineață îți pot motiva considerabil angajații.

  • Oferă gratuitatea programelor de validare a competențelor dobândite la locul de muncă sau de actualizare a informațiilor din domeniul de interes pentru tine și angajații tăi!

Orice companie are și oameni buni la toate. Numai că trebuie să te gândești și la legalitatea tuturor acțiunilor întreprinse de angajații tăi, dar și la aprecierea acestora prin oferirea oportunității de a-și valida cunoștințele dobândite la locul de muncă și de a primi un bonus salarial.

Poate ai un tâmplar bun în compania ta care are și cunoștințe în domeniul electric. Un program rapid, simplu și autorizat de calificare prin evaluare pentru meseria de electrician ar ajuta compania să câștige atât un om apt din punct de vedere profesional, cât și încrederea, aprecierea unui angajat care a beneficiat de recunoștința companiei din care face parte.

Cursurile de reîmprospătare a informațiilor deținute de angajații tăi te pot ajuta să conduci business-ul către un nivel superior.

Cum arată un angajat motivat prin măsurile întreprinse de către angajator?

  • este molipsitor de energic și cu o stare de bine cât se poate de vizibilă;
  • este creativ și dornic de a căuta noi metode de a-și îmbunătăți activitatea;
  • întâmpină clienții cu un zâmbet larg pe față, oferindu-le ajutorul astfel încât să pună în valoare compania;
  • recomandă serviciile firmei în cercul de prieteni și nu numai, generând noi clienți și recunoașterea brandului.
cel mai important factor de creștere al oricărei afaceri

OPTIM AD CALIFICĂRI vine în ajutorul companiilor care doresc să implementeze măsuri care conduc la motivarea angajaților pe termen lung, oferindu-le soluții complete de calificare și recalificare profesională.

Astfel, dacă ai în vedere anumite planuri de dezvoltare sau de avansare a personalului angajat, noi te așteptăm cu o gamă variată de programe de calificare ce te pot ajuta să câștigi aprecierea angajaților tăi, dar și să creezi în jurul companiei tale o bază formată din oameni profesioniști din toate punctele de vedere.

Oferta actuală de “4+1 Gratuit” te poate ajuta să califici un număr mai mare de persoane cu un buget mult mai redus.

Înconjoară-te de angajați buni și ajută-i să devină cei mai buni!

ÎMPREUNĂ DĂM VALOARE MUNCII TALE!

calificare pe baza experienței, recunoașterea experienței profesionale, programe autorizate ANC, alternativă cursuri de calificare profesională ACREDITATE, OFERTE de pret OPTIM AD CALIFICARI validarea cunoștințelor dobândite prin muncă, fără curs.

Alte articole recomandate:

Abonează-te la newsletter și vei primi regulat informații de la specialiștii OPTIM AD CALIFICĂRI!

Prin abonarea la Newsletter-ul OPTIM AD CALIFICĂRI, îmi ofer consimțământul pentru:

Sunt de acord ca OPTIM AD CALIFICĂRI să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, cu scopul informării mele prin intermediul e-mail-ului. Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior, prin dezabonarea de la newsletter-ul Optim Ad Calificări și de asemenea, pot solicita modificarea sau ștergerea completă a datelor cu caracter personal la adresa de e-mail marketing@optimad-calificari.ro. Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale în scopuri de marketing și comunicare.