Emanuela ROȘU OPRIȘAN

Emanuela ROȘU OPRIȘAN

Blog Your Way to an Awesome Reputation
OPTIM AD CALIFICĂRI, Brașov

..trebuie să vă informați și să alegeți varianta cea mai bună și de ce nu cea mai rapidă.

Acesta este primul articol proaspăt scris de când ne-am împrietenit cu anul 2023, și vine după o perioadă în care am făcut o mică pauză pe blogul OAD (Optim Ad Calificări) și în publicarea articolelor în mediul online. La sfârșitul lunii februarie ne-am mutat la casă nouă și preț de câteva zile bune ne-am reorganizat și reamenajat noile spații de lucru. S-au împlinit aproape 4 ani de zile în care ne-am cunoscut ca membri ale aceleași echipe. Au fost 4 ani plini în care am derulat foarte multe sesiuni de evaluare, am crescut lista de clienți, dar și paleta de servicii pe care o oferă centrul OPTIM AD CALIFICĂRI.

În plus am învățat foarte multe pe partea de comunicare online în special, dar și în ceea ce privește lucrul cu diferite tipologii de oameni cu diverse meserii și priceperi sau firme, companii cu un numar de angajati mai mare sau mai mic.

Și în online și în offline, ne-am întâlnit de cele mai multe ori cu oameni mai puțini lămuriți cu activitatea noastră. Să obții o calificare, o recunoaștere că te pricepi să-ți faci meseria, atât de rapid, doar cu un examen, bulversează la prima vedere pe toată lumea. Aceasta a fost o chestiune la care am știut că trebuie să dăm importanța cuvenită, și să scoatem ușor ușor oamenii din bulele lor care de cele mai multe ori își păstrează formele în timp și nu lasă să ajungă la ei nici o altă informație sau știre cu caracter de noutate. În plus dacă te mai uiți și pe Facebook la postări ale altor centre de evaluare care fac ceva similar și care au ca rezultat senzația că diplomele se pot obține ca pe bandă rulantă, ajungi inevitabil să înțelegi cu câtă ușurință se pot crea și excalada polemicile și discuțiile cârcotașe. Acest lucru ne-a creat un disconfort la început. Undeva pe drum însă, am păstrat direcția pentru că au fost și sunt atâtea idei pe care vrem să le implementăm, atâtea lucruri de făcut.

Dacă nu o vedeți nu înseamnă că ea nu există și nu funcționează. Așa le spunem celor mai mulți oameni cu meserii care sunt prea obișnuiți să înțeleagă că recunoașterea muncii lor este musai să se întâmple după ani și ani de zile de muncă sau doar după ce urmează cine știe ce alte cursuri de durată. Sunt sceptici aproape toți. Și îi înțelegem perfect, iar scopul nostru este să vă convingem că metoda evaluării în baza cunoașterii meseriei este mai bună decât altele. Vrem să vă dăm această perspectivă la care să vă gândiți dacă vreți să vă îmbunătățiți toate aspectele vieții profesionale și să obțineți mai multă claritate și siguranță cu ceea ce aveți de făcut să vă fie cu adevărat bine.

Revenind la sursa sigură, trebuie să vă informați și să alegeți varianta cea mai bună și de ce nu cea mai rapidă. Un mic plan de acțiune care să le pună pe toate în funcțiune ar fi cam așa:

  • să vă găsiți un moment de liniște la inceput de zi înainte să plecați la job sau la birou și la final de zi în care să vă conectați cu informațiile bune, accesând și pagina de facebook oficială a centrului nostru – fb.me/OptimadCalificariBrasov
  • să acționați și să faceți lucrurile ca la carte. Gândiți-vă că știm cel mai bine cu ce nevoie vă confruntați când vine vorba de recunoașterea muncii voastre. Și ne puteți suna să discutăm pe îndelete pentru o soluție.
  • evaluările care s-au întâmplat deja sunt confirmate prin review-uri și ele vă ajută să căpătați încredere și claritate prin ochii și experiența deja trăită a celor care le-au susținut în cadrul centrului nostru
  • vizualizați-vă rezultatul, cum veți simți când evaluarea s-a finalizat. Certificarea obținută o să vă dea motive sănătoase să vreți mai mult de la un job. Veți ști că e momentul!

Dacă vreți să aflați mai multe despre metoda de calificare rapidă prin evaluare (examen) pe care centrul nostru o practică în fiecare sesiune săptămânală oraginzată, fiți liberi să ne scrieți  și fără ezitare vă răspundem. Mai mult decât atât, puteți participa la una din evaluările noastre să experimentați personal întreg procesul de calificare fără a mai parcurge un curs de durată, doar în baza experienței pe care o aveți în meseria pe care o practicați deja.

PS: acest articol nu are scopul de a vinde ceva, ci pur și simplu de a împărtăși încrederea în serviciile noastre ca o garanție că ați ales ce trebuie pentru un viitor mai bun în viața profesională.

PPS: puteți distribui cu încredere acest articol prietenilor sau celor cărora credeți că le este folositor în acest moment.

calificare pe baza experienței, recunoașterea experienței profesionale, programe autorizate ANC, alternativă cursuri de calificare profesională ACREDITATE, OFERTE de pret OPTIM AD CALIFICARI validarea cunoștințelor dobândite prin muncă, fără curs.

Alte articole recomandate:

Abonează-te la newsletter și vei primi regulat informații de la specialiștii OPTIM AD CALIFICĂRI!

Prin abonarea la Newsletter-ul OPTIM AD CALIFICĂRI, îmi ofer consimțământul pentru:

Sunt de acord ca OPTIM AD CALIFICĂRI să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, cu scopul informării mele prin intermediul e-mail-ului. Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior, prin dezabonarea de la newsletter-ul Optim Ad Calificări și de asemenea, pot solicita modificarea sau ștergerea completă a datelor cu caracter personal la adresa de e-mail marketing@optimad-calificari.ro. Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale în scopuri de marketing și comunicare.