Ludmila SOCACIU

Ludmila SOCACIU

Coordonator Centru Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI, Brașov

CUM OBȚII CALIFICAREA, FĂRĂ UN CURS DE LUNGĂ DURATĂ?

Sunt Ludmila, coordonatorul Centrului OPTIM AD CALIFICĂRI și am adunat pentru tine, aici, informații extrem de utile când vine vorba de meseria ta de bază. Ți se potrivesc fără doar și poate, și dacă ești deja în căutarea unui job mai bun și dacă doar vrei să te califici.

Ai nişte super avantaje dacă obții certificatul ce îți atestă calificarea prin evaluarea cunoștințelor dobândite în experiența ta de muncă. Ţi le zic într-un articol dedicat, promit! Dar dă-mi voie prima dată să mai adaug ceva.

Centrul OPTIM AD CALIFICĂRI din Brașov este autorizat A.N.C. și are în portofoliu 44 de programe de calificare

Calificări din care poți ușor alege pe cea în care ai nevoie de recunoaștere profesională în țară și în toate statele membre UE. În 2020, ca să fii relevant în munca ta, ai nevoie de calificare. Centrul OAD are o soluție pentru tine, dacă încă nu deții dovada calificării în meseria pe care o practici sau ai practicat-o.

Sunt zeci și mii de oameni care știu astăzi meserii valoroase și nespus de bănoase. Pentru ei și pentru oricine are ochi să citească și urechi să audă, scriu aici cei 4 pași simpli de urmat pentru a obține calificarea prin evaluare:

calificare in 4 pasi simpli
Sursa grafică: OPTIM AD CALIFICĂR, Brașov
  1. Îți alegi programul de calificare pentru care vrei să susții evaluarea

Înaine să investeşti bani şi timp într-un curs de lungă durată, poţi să “arunci” o privire în portofoliul OPTIM AD CALIFICĂRI și de acolo să-ți alegi calificarea dorită pentru meseria pe care o stăpânești foarte bine (ai acces gratuit în lista de calificări publicată pe site-ul oficial al centrului) și te înscrii online sau telefonic.

Te scuteşti de timp dintr-o singură mişcare, și primești informatii personalizate direct pe cazul tău, de la oricine din echipa OAD.

2. Te înscrii efectiv la sesiunea de evaluare organizată de centru

Dacă ai înţeles deja importanţa calificării, dar efectiv nu mai ai timp să faci tu totul, pune pe altcineva! Reprezentanții centrului OAD te asistă în preluarea documentelor necesare înscrierii și îți vor trimite confirmarea înscrierii tale pe email. Ulterior împreună cu ei faci programarea în calendarul de sesiuni evaluare ale centrului.

3. Susții examenul în cadrul sesiunii de evaluare programate

Ne faci apoi o vizită la centru, la data anterior programată pentru evaluare și susții testarea scrisă (tip grilă) și proba practică (pe șantier sau la o unitate de profil). Ai posibilitatea de a solicita certificarea pentru o singură competență, un grup sau toate competențele aferente calificării. Timpul alocat susținerii testului scris este de 100 minute.

4. Noi îți eliberăm certificatul, iar tu îți fructifici șansele mai bune în muncă 

Nu e o promisiune fermă, ci o certitudine. După absolvirea sesiunii de evaluare, revii la sediul centrului OPTIM AD CALIFICĂRI pentru ridicarea certificatului de competențe profesionale, ce atestă calificarea ta. Acest certificat este emis de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) și recunoscut în țară și apostilat în toate statele membre UE.

Dacă acest articol este ceva util și dorit și de ceilalți colegi ai tăi de muncă, nu ezita să distribui și lor informațiile. Sunt șanse mari să prindeți împreună oferte dedicate pe aceste programe de calificare.

Vezi aici ofertele acum în derulare…

Alte articole recomandate:

Abonează-te la newsletter și vei primi regulat informații de la specialiștii OPTIM AD CALIFICĂRI!

Prin abonarea la Newsletter-ul OPTIM AD CALIFICĂRI, îmi ofer consimțământul pentru:

Sunt de acord ca OPTIM AD CALIFICĂRI să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, cu scopul informării mele prin intermediul e-mail-ului. Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior, prin dezabonarea de la newsletter-ul Optim Ad Calificări și de asemenea, pot solicita modificarea sau ștergerea completă a datelor cu caracter personal la adresa de e-mail marketing@optimad-calificari.ro. Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale în scopuri de marketing și comunicare.