despre OPTIM AD CALIFICARI

CINE SUNTEM

NOU în Brașov! Centrul de Evaluare Competențe Profesionale

OPTIM AD Calificări este Centrul Autorizat de Evaluare și Certificare a Competențelor Profesionale, al cărui activitate este coordonată de A.N.C. (Autoritatea Naţională pentru Calificări), împreună cu care vine în întâmpinarea persoanelor care au dobândit competențe profesionale practicând o meserie în țară și/sau străinătate și nu dețin un certificat de calificare recunoscut, și cărora le oferim programe de calificare prin evaluare, special concepute pentru validarea cunoștintelor, aptitudinilor și deprinderilor practice pe care le dețin. Centrul de evaluare a fost înființat din necesitatea de a crește nivelul de calificare a personalului de pe piața muncii.

servicii_OPTIM AD CALIFICARI

CE OFERIM

Servicii de CALIFICARE prin evaluarea competențelor profesionale

Activitatea de evaluare şi certificare a competenţelor profesionale reprezintă procesul prin care persoanele interesate pot dobândi un certificat de competenţe profesionale recunoscut în România şi în statele membre UE, pentru o calificare în care demonstrează cunoştinţele şi abilităţile necesare, conform unui standard ocupaţional. Pentru persoanele care doresc să utilizeze în UE certificatul de competențe profesionale obținut în urma evaluării, centrul oferă servicii de avizare a certificatului la A.N.C. în vederea apostilării; de obținere apostilă la Prefectură; traducerea certificatului și apostilei; supralegalizarea traducerii la Camera Notarilor Publici.

program calificare_OPTIM AD CALIFICARE

CUM OBȚII CALIFICAREA

Calificare pe baza experienței în muncă, FĂRĂ CURS de lungă durată

Înainte de intrarea în procesul de evaluare propriu-zis, analizezi, asistat de evaluatorul de competențe profesionale, propria performanță profesională în raport cu conținutul standardului ocupațional și completezi o fișă de autoevaluare (aprecierea rezultatelor propriei activități, a aptitudinilor, atitudinilor și a altor capacități, în raport cu cerințele standardului ocupațional). Evaluarea propriu-zisă presupune culegerea şi înregistrarea dovezilor de competenţă obţinute în urma aplicării metodelor de evaluare convenite cu evaluatorul: test scris (timp alocat 100minute), întrebări orale, observare directă, simulare, portofoliu, raport terţi/recomandare, etc..

VALORILE CENTRULUI #OAD

OPERATIVITATE

Colaborarea cu clienții și desfășurarea activității într-un ritm fluid reprezintă nucleul ofertei noastre de servicii. Iar programele din portofoliu sunt special concepute pentru a răspunde cu promptitudine nevoii de calificare și/sau recalificare profesională.

PROFESIONALISM

Specialiștii OPTIM AD CALIFICĂRI, prin cunoașterea aprofundată a domeniului de activitate, prin atitudine și dedicare, oferă permanent soluții optime pentru calificarea adulților.

TENACITATE

Caracterizată prin perseverența și credința cu care dezvoltăm fiecare proiect în parte, indiferent de câte obstacole apar pe parcurs, noi, echipa OPTIMD AD CALIFICĂRI, nu renunțăm până nu obținem ce ne-am propus.

INVENTIVITATE

Cu o capacitate sporită de adaptare la tot ce este nou în domeniu, ne reevaluăm și ne îmbunătățim în permanență serviciile oferite pentru a răspunde concret la nevoile clienților noștri.

METICULOZITATE

Atenția la detalii și perfecționismul cu care ne realizăm activitatatea, vin să facă diferența între amatori și profesioniști, conferind încredere serviciilor oferite, tocmai de aceea ne considerăm veritabili parteneri de afaceri pentru cei care își impun ca și criteriu de evaluare calitatea maximă.

GALERIE FOTO #OAD

curs calificare Electrician constructor, curs calificare Instalator tehnico sanitare și de gaze, curs calificare Operator CNC,curs calificare Lăcătuș mecanic;
curs calificare Dulgher tâmplar parchetar,curs calificare Zidar, curs calificare Zugrav, curs calificare Faianțar, CURSURI ACREDITATE BRASOV, cursuri de calificare