Echipa OPTIM AD CALIFICĂRI,  Brașov

Echipa OPTIM AD CALIFICĂRI, Brașov

Haideți să Povestim puțin!

Despre noi, oamenii din spatele OAD.

Fiecare dimineață o începem la Centrul OPTIM AD Calificări Brașov cu dorință de muncă și multă voie bună. Vrem să ne încărcăm de energie pozitivă pentru a vă dărui vouă o stare de bine. Parcă altfel trec candidații peste un test scris și o probă practică atunci când au zâmbet larg pe chip. Voi ce spuneți?

Până acum v-am povestit despre activitatea și serviciile noastre care aduc valoare acelor persoane care doresc să treacă la un nivel superior în carieră, care au decis să descopere succesul și care au conștientizat că succesul nu înseamnă așteptare, ci acțiune. Însă, astăzi vrem să ne cunoaștem mai bine! Să povestim puțin despre noi, oamenii din spatele brandului OAD.

Începem prin a vă spune că businessul OPTIM AD Calificări (OAD) devenit Centru de evaluare autorizat în 2019, își începe viața în mintea și dorința unei echipe de oameni cu experiență și cu adevărat împătimiți ai joburilor lor, încă de prin 2014. Tineri entuziaști, fiecare cu propria carieră realizată din pasiune pentru activitatea de formare profesională, evaluare a competențelor și validare a cunoștințelor dobândite pe căi non-formale. Viziunea comună a acestora, specialiști deja în domeniul lor, s-a materializat în deschiderea celui mai proaspăt Centru de Evaluare a Competențelor ProfesionaleOPTIM AD CALIFICĂRI – cu sediul în inima țării, la Brașov.

”Lucrurile marețe din business nu sunt niciodată facute de o singură persoană. Ele sunt realizate de o echipă de oameni”, afirma Steve Jobs.

Împărtășim și noi această valoare! Valoare care ne ghidează acțiunile și deciziile de echipă. Succesul marcat de Centrul OAD într-un timp foarte scurt, se datorează profesionalismului și implicării fiecărui membru din echipă. Impreună, ne transpunem experiența acumulată, încheiem parteneriate strategice, ne actualizăm în permanență cu ultimele noutăți legislative din acest domeniu, pentru a vă oferi cele mai bune soluții de calificare și recalificare profesională și, implicit, șansa de mai bine.

Sediu centru OPTIM AD CALIFICARI DIN BRASOV

Așa este la noi!

Câți dintre noi nu am auzit de persoane care lucrează în construcții de o viață, dar au rămas cu același salariu (tot de o viață) deoarece nu dețin o diplomă care să demonstreze că ei cunosc meserie? Acest fenomen poate fi stopat!  OPTIM AD vă oferă soluția calificării în doar câteva zile, prin evaluare.

Soluție simplă, rapidă, autorizată care reprezintă alternativa cursurilor de formare profesională și special concepută pentru cei care nu au avut posibilitatea de a-și continua / finaliza  studiile însă au muncit, si-au dat slința și au au învățat o meserie la locul de muncă.

Noi, ne-am gândit la voi, cei care aveți experiență, dar care poate nu aveți timp să urmați un curs de lungă durată și poate nici foarte mulți bani de investit. Uneori ar trebui să ne mai gândim și la ceilați. Echipa OPTIM AD își dorește să constribuie la evoluția voastră profesională, oferindu-vă, mai întâi de toate, informații corecte!

Să vă povestim despre ”partea văzută” a OAD-ului.

Dacă vă gândiți să ne vizitați în Brașov, atunci vă spunem că vă veți întâlni cu “doamna Ludmila” – așa cum îi spun clienții. Ea se ocupă de tot ceea ce înseamnă organizarea lucrurilor pentru ca voi să vă simțiți bine de la primul pas pe care îl faceți în “casa OPTIM AD”. Tot ea vă oferă garanția că beneficiați de programe de calificare autorizate, sunteți testați de evaluatori certificați iar diplomele eliberate de Centrul OAD sunt recunoscute.

 

Bună! Mă bucur să vă cunosc!

Ludmila Socaciu – Coordonator Centru Optim AD Calificări, Brașov

Ludmila mereu va fi acolo când aveți nevoie de o informație fie că ești angajat sau angajator, o consiliere în carieră sau un gând bun. Deține experiența anilor în care a oferit unui număr semnificativ de persoane informațiile, oportunitățile și mijloacele necesare calificării profesionale.

Raluca și Andreea reprezintă creativitatea, suportul informațional și administrativ ale Centrului Optim AD Calificări. Ele vă vor ajuta cu toate procedurile necesare pentru a deveni persoane calificate. Nu doar că plecați de la noi cu un certificat de calificare, dar vă veți face și noi prieteni – echipa OAD.

Salutare tuturor! Vă așteptăm la Centrul OPTIM AD Calificări!

Andreea Pandrea – Consultant evaluare

Raluca Feldiorean - Secretar Centru

Ele se mândresc cu un istoric profesional bogat în experiență și cunoștințe, deținând titulaturile necesare pentru a vă îndruma pe tot parcursul  programului de calificare: de la înscriere până la eliberarea diplomei.

Fie că sunteți zugrav, zidar, electrician, buldoexcavatorist, mecanic… ele sunt aici pentru a vă ajuta să obțineți certificatul dorit.

Dacă vă întrebați câți angajați/colaboratori are Centrul OPTIM AD Calificări, atunci vă putem răspunde că mulți. Avem și partea din umbră, profesioniștii cu care colaborăm pentru a vă oferi vouă cele mai calitative informații și servicii.

Aceștia suntem noi! O entitate juridică care respectă proceduri și apreciază oamenii deopotrivă.

Dacă v-am făcut curioși să aflați mai multe despre noi și activitatea noastră zilnică, vă invităm pe pagina noastră de Facebook sau LinkedIn.

 Zi cu soare să aveți!

 Echipa OPTIM AD Calificări

Cu voi și Pentru voi!

 Echipa OPTIM AD Calificări

Află în continuare cum obții în doi timpi și trei mișcări, calificarea

Alte articole recomandate:

Nou în portofoliu: Instalator panouri fotovoltaice

România face parte din rândul țărilor care doresc alinierea la standardele europene și nu numai. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că viziunea europeană/mondială trebuie să se reflecte și în strategiile de dezvoltare ale României.

Una dintre cele mai importante strategii de…

CITEȘTE MAI MULT »
Calificarea prin evaluare_Potrivit Persoanelor care Cunosc Meseria și Doresc o Calificare fără Absolvire Cursuri.

Calificare prin FORMARE profesională sau EVALUARE Competențe?

Atunci când doreşti să te angajezi undeva eşti întrebat de calificările pe care le ai. În principiu, toată lumea ştie că pentru a dovedi că ai o anumită calificare trebuie să ai o diplomă care să ateste acest lucru, dar mult mai puțină lume ştie exact care sunt condiţiile legale pentru a obţine o diplomă şi ce trebuie să faci concret pentru a te califica într-o meserie…

CITEȘTE MAI MULT »

Abonează-te la newsletter și vei primi regulat informații de la specialiștii OPTIM AD CALIFICĂRI!

Prin abonarea la Newsletter-ul OPTIM AD CALIFICĂRI, îmi ofer consimțământul pentru:

Sunt de acord ca OPTIM AD CALIFICĂRI să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, cu scopul informării mele prin intermediul e-mail-ului. Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior, prin dezabonarea de la newsletter-ul Optim Ad Calificări și de asemenea, pot solicita modificarea sau ștergerea completă a datelor cu caracter personal la adresa de e-mail marketing@optimad-calificari.ro. Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale în scopuri de marketing și comunicare.

GALERIE FOTO Sesiuni de Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI