Ludmila SOCACIU

Ludmila SOCACIU

Coordonator Centru Evaluare OPTIM AD CALIFICĂRI, Brașov

Împreună dăm valoare muncii tale

cursuri de calificare  brasov, cursuri de formare profesionala acreditate

Aristotel afirmă faptul că “omul este o ființă socială”, adică oamenii au nevoie de alți oameni. Dar de ce avem nevoie și de alți oameni?

 • din nevoia de validare;
 • din nevoia de apreciere;
 • din nevoia de a comunica;
 • din nevoia de a împărtăși idei, valori;
 • din nevoia de a critica;
 • din nevoia de a primi critică;
 • din nevoia de a primi ajutor;
 • din nevoia de a oferi ajutor;
 • din nevoia de a nu fi singuri.

Singuri nu putem evolua. Așa cum o mână spală pe alta, așa și un om ajută la formarea altui om.

Datorită acestor nevoi a luat ființă și Optim AD Calificări (OAD). cursuri de calificare 

Noi, ca instituție și ca oameni avem nevoie de voi pentru a evolua. Iar, la rândul nostru, ne dorim să oferim îndrumare celor care ne trec pragul zi de zi. Apreciem oamenii și munca acestora, tocmai de aceea am hotărât să parcurgem toate căile necesare pentru a valida efortul depus de cei care își doresc mai mult decât un simplu loc de muncă. Astfel că am pornit pe un drum anevoios, dar care aduce de fiecare dată satisfacții personale și profesionale echipei Optim AD Calificări.

Nu facem un secret din faptul că avem multe dorințe pentru care muncim zilnic la îndeplinirea lor:

 • dorința de a cunoaște cât mai mulți oameni și povestea acestora;
 • dorința de a găsi cele mai bune mijloace de soluționare a problemelor întâlnite;
 • dorința de a furniza cele mai potrivite servicii pentru clienții noștri;
 • dorința de a fi mai buni;
 • dorința de a evolua.

Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ai nevoie de altceva. Cauți acel ceva care să te motiveze să-ți dorești mai mult. Tot ce îți trebuie este puțin ajutor pentru ca tu să observi că dincolo de “bine” există “foarte bine”. Care este cel mai potrivit ajutor pentru tine?cursuri de calificare 

 • ajutorul unui profesionist?
 • ajutorul unei persoane avizate?
 • ajutorul unei instituții autorizate?
 • ajutorul unei companii care respectă cadrele legale?
 • ajutorul unor oameni care să muncească și pentru interesul tău?

OPTIM AD Calificări este pregătită să-ți ofere tot ajutorul de care tu ai nevoie pentru că noi știm ce înseamnă să muncești din greu pentru a da contur visurilor. Dacă ai o pasiune sau experiență într-un anumit domeniu pe care vrei să le transformi într-o meserie recunoscută din punct de vedere legal, noi te așteptăm pentru a oferi valoare muncii tale.

„Un vis pe care-l visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visezi împreună cu ceilalți e realitate.” — John Lennoncursuri de calificare 

calificare pe baza experienței, recunoașterea experienței profesionale, programe autorizate ANC, alternativă cursuri de calificare profesională ACREDITATE, OFERTE de pret OPTIM AD CALIFICARI validarea cunoștințelor dobândite prin muncă, fără curs.

Alte articole recomandate:

Calificarea prin evaluare_Potrivit Persoanelor care Cunosc Meseria și Doresc o Calificare fără Absolvire Cursuri.

Calificare prin FORMARE profesională sau EVALUARE Competențe?

Atunci când doreşti să te angajezi undeva eşti întrebat de calificările pe care le ai. În principiu, toată lumea ştie că pentru a dovedi că ai o anumită calificare trebuie să ai o diplomă care să ateste acest lucru, dar mult mai puțină lume ştie exact care sunt condiţiile legale pentru a obţine o diplomă şi ce trebuie să faci concret pentru a te califica într-o meserie…

Citește mai mult »
calificare prin evaluare MECANIC AVIAȚIE_Optim AD Calificări

Evaluatori. Mentori. Oameni cu Experiență.

Astăzi vă facem “cunoștință” cu oamenii care ne ajută pe noi, ca organizație și pe voi, ca persoane ce au nevoie de îndrumare, sprijin, recunoaștere și validare profesională – EVALUATORII de competențe profesionale din cadrul centrului OPTIM AD Calificări (OAD).

Citește mai mult »

Abonează-te la newsletter și vei primi regulat informații de la specialiștii OPTIM AD CALIFICĂRI!

Prin abonarea la Newsletter-ul OPTIM AD CALIFICĂRI, îmi ofer consimțământul pentru:

Sunt de acord ca OPTIM AD CALIFICĂRI să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, cu scopul informării mele prin intermediul e-mail-ului. Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior, prin dezabonarea de la newsletter-ul Optim Ad Calificări și de asemenea, pot solicita modificarea sau ștergerea completă a datelor cu caracter personal la adresa de e-mail marketing@optimad-calificari.ro. Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale în scopuri de marketing și comunicare.